Speedbådscertifikat www.speedbaaden.dk

corner triangle SPEEDBÅDSKURSUS
Speedbådskørekort på en dag hos www.speedbaaden.dk

Fra 999,- (excl. prøvegebyr 400kr)
Tilmelding speedbådskørekort hos www.speedbaaden.dkLæs mere om speedbådskørekort hos www.speedbaaden.dkPå bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Undervisningsmateriale
  Godkendt udstyr
  Kompetente instruktører

For dig der vil føre både lovligt op til 15 meter i længden, i dansk og internationalt farvand, samt lære at færdes sikkert på vandet.

corner triangle DUELIGHED TEORI KURSUS
Duelighedsbevis på en dag hos www.speedbaaden.dk

Kun 1.995,- (excl. prøvegebyr 400kr)
Tilmelding duelighedsbevis hos www.speedbaaden.dkLæs mere om duelighedsbevis hos www.speedbaaden.dkPå bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Kompetente instruktører
  Videogennemgang af pensum
  Gratis lån af søkort & redskaber

For dig der vil udvide dine kompetencer inden for navigation, have rabat på bådforsikringen, leje både i udlandet.

corner triangle VANDSCOOTERKURSUS
Vandscooterbevis på en dag hos www.speedbaaden.dk

Fra 999,- (excl. prøvegebyr 400kr)
Tilmelding vandscooterbevis hos www.speedbaaden.dkLæs mere om vandscooterbevis hos www.speedbaaden.dkPå bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Video undervisningsmateriale
  Følgebåd og bane
  Instruktion på dagen

Til dig der vil sejle lovligt på vandscooter eller jetski og selv har vandscooter og våddragt. Flere kan deles om et fartøj.

corner triangle GAVEKORT
Gavekort til www.speedbaaden.dk

Fra 950,-
Køb gavekort hos www.speedbaaden.dkKøb gavekort hos www.speedbaaden.dkGiv en gave for livet

Her får du:

  Giv et gavekort til dine kære
  Kan bruges på alle vores kurser
  Indløses online ved tilmelding
  Man vælger selv en dato

For dig der gerne vil give et gavekort til en der gerne vil tage et af vores kurser. Kan indløses ved tilmelding til alle vores kurser.

Handelsbetingelser

Vilkår, betingelser og fortrydelsesret:

Virksomhedsoplysninger
speedbaaden.dk
Speedbåden
Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 31319947
Åvang 56, 3400 Hillerød
CVR: 33551282  

Kontakt:
Vi kan kontaktes på ovenstående og vi bestræber os på, at svare inden for 24 timer.

Bestilling og betaling Du vælger selv betalingsmetode når du afgiver din bestilling. Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl 
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Bestilling Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at handle hos Speedbaaden.dk, og hvis du er i tvivl om sikkerheden på shoppen, og måden vi behandler dine oplysninger på kan du gøre dig bekendt med vores persondatapolitik; Ingen personlige oplysninger der registreres hos speedbaaden.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjepart. Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelig for betroede medarbejdere hos speedbaaden.dk.

Vi registrerer IP-adressen hvorfra køb foretages. Normalt anvendes denne information ikke, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske betalinger politianmeldes!

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med speedbaaden.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gavekort kan kun købes via hjemmesiden. Et gavekort er gyldig i et år fra betaling. Der ydes ikke refusion af bortkomne gavebeviser. Et gavekort kan kun bruges 1 gang og gælder kun svarende til det beløb gavekortet er indkøbt til.

Betaling

kortstribe

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort eller mobilepay ved online booking. Vi accepterer følgende korttyper/betalingsmetoder ved online betaling:

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit / Maestro
 • Mobilepay

Online betaling med kort/Mobilepay
Beløbet hæves på din konto ved køb af valgte kursus. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker SSL (Secure Socket Layer) krypteret forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Bemærk at du ved betaling kan forvente, at skulle gennemføre betalingen ved at gennemføre denne med "tofaktorautentificering" (3D Secure)

Leveringstid Din leveringstid er = omgående. Du køber plads på vores kurser og opnår ved gennemførsel af betaling straksadgang til dig undervisningsmateriale, og derfor er din bestilling straks leveret ved gennemført betaling/bestilling.

Returnering og fortrydelsesret Tilmelding til vores kurser er bindende.
Der er heller ikke fortrydelsesret på online kurser der er færdigleveret, når du ved accept af disse handelsbetingelser har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Det er muligt at ændre din bestilling, alternativt kan du overføre din booking til en anden person, dette skal ske senest 72 timer før planlagt kursusstart, dette gøres ved at ringe til speedbaaden.dk på tlf 31 31 99 47 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ønskes bestillingen overført til anden person skal denne person underskrive ”accept af risiko og ansvarsfraskrivelse” før kursusstart, underskrives denne aftale ikke forbeholder speedbaaden.dk sig ret til at afvise personen uden kompensation.
Manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling.
Ønsker du efterfølgende at ændre din kursus tilmelding, bedes du kontakte os senest 72 timer inden kursus start på tlf. 31 31 99 47 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Møder du ikke op på kursusdagen vil du/i ikke få refunderet det betalte beløb.  

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler er køb af deltagelse på kursus hos speedbaaden.dk ikke omfattet af fortrydelsesretten. Vi henviser i øvrigt til www.forbrug.dk, som er forbrugerstyrelsens hjemmeside om handel over internettet. Her kan du bl.a. finde informationer omkring fortrydelsesret og dine rettigheder, når du handler på internettet.
En klage til Center for Klageløsning skal fra den 17. februar 2020 ikke længere indgives via forbrug.dk og min sag, men via Klageportalen for Nævnenes hus

Der er heller ikke fortrydelsesret på online kurser der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, gavekortet modtages pr. e-mail. Ønsker du at anvende din fortrydelsesret, skal du inden fortrydelsesfristens udløb kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
speedbaaden.dk
Åvang 56
3400 Hillerød
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
______________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ___________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________Reklamationsret:
Købelovens regler gælder for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret.
Men er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - Reklamationen skal komme straks.

Privatlivspolitik Vi videresælger eller videregiver ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. For at du kan indgå aftale med os på speedbaaden.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne reservere plads på de købte kurser hos os. Personoplysningerne registreres hos speedbaaden.dk, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de ansatte for speedbaaden.dk, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos speedbaaden.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til speedbaaden.dk via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige er speedbaaden.dk

Cookies På speedbaaden.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser. se evnt. http://minecookies.org/cookiehandtering/ eller MineCookies.dk    Logstatistik Vi bruger en logstatistik på speedbaaden.dk. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere speedbaaden.dk.

 

Beståelses garanti
Hos speedbaaden.dk har vi beståelse garanti det betyder hvis du mod forventning ikke skulle bestå, tilbyder vi dig et nyt tilsvarende kursus gratis.

For at Beståelses garantien skal være gældende, skal man have gennemgået vores online materiale, og gennemført slut quizzen med minimum 95% rigtige svar.

Hvis du ikke har læst op på pensum, inden kursus dagen, er der ingen beståelse garanti.

 

Alkohol politik Af hensyn til kursisternes egen sikkerhed, er det den generelle holdning at sejlads og alkohol ikke hører sammen. Kursister der møder op eller optræder påvirket, enten af alkohol eller euforiserende stoffer vil blive nægtet adgang til sejlads under henvisning til virksomhedens alkohol politik, samt den gældende lovgivning på området. Eventuel betalt kursus gebyr vil i den forbindelse IKKE blive refunderet.

Kontakt os Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 31 31 99 47

Accept af risiko og ansvarsfraskrivelse Ved betaling og oprettelse som bruger, skal du også godkende vores “accept af risiko og ansvarsfraskrivelse” elektronisk, denne godkendelse gemmes på din bruger profil. Du skal godkende denne formular inden du kan få adgang til vores materiale, i modsat fald forbeholder vi os ret til at afvise dig uden kompensation.

ERKLÆRING OM ACCEPT AF RISICI & ANSVARSFRASKRIVELSE

I forbindelse med den forestående sejlads/Event afgiver undertegnede deltager hermed følgende erklæring overfor Speedbåden, cvr-nr. 33551282 og dets tilknyttede personale (herefter kaldet ”SB”):

 • Jeg er ikke gravid. Såfremt jeg er, er det ifølge aftale med egen læge
 • Jeg er fuldstændig rask og ved godt heldbred og har ikke aktuelt eller tidligere haft skader, dislokationer eller lidelser i nakke, skuldre, ryg eller hjerte. Jeg forstår, at dette er vigtigt grundet sejladsens særlige belastning, herunder særligt på nævnte kropsdele
 • Jeg er ikke under indflydelse af alkohol eller euforiserende stoffer og ej heller af medicin, der kan nedsætte min reaktionsevne eller påvirke min balance- eller opfattelsesevne
 • Inden sejladsen ser og lytter jeg opmærksomt på SB’s instruktioner og søger svar på alle mine relevante spørgsmål i den forbindelse. Jeg gør mig således bekendt med SB’s instruktion og sikkerhedsregler og indestår for at følge disse, samt instruktørens øvrige anvisninger, både før, under og efter sejladsen
 • Jeg har fået stillet sikkerhedsudstyr i form af redningsvest til rådighed af SB Jeg ved, at det er vigtigt at jeg har monteret redningsvesten inden sejladsens påbegyndelse, Jeg forpligter mig til at bære det udlånte sikkerhedsudstyr på korrekt vis under mit ophold på båden Josefine
 • Jeg sørger for, at mine lommer er tomme og at jeg ikke bærer smykker, ure, briller samt elektronik eller lignende  der kan blive beskadiget af vand  eller stød under sejladsen. SB har intet ansvar for eventuelle skade, tyveri eller bortkomst af mine ejendele
 • Jeg sørger for grundig opvarmning inden sejladsen/eventen og går kun om bord med en instruktør, ligesom sejladsen kun påbegyndes efter godkendelse af en instruktør. Medmindre jeg har fået udtrykkelig tilladelse fra en instruktør om andet
 • Jeg står selv for enhver forsikring, som jeg skønner nødvendig for at dække min risiko og jeg har selv gjort mig bekendt med, i hvilket omfang min ulykkesforsikring dækker eventuelle skader på krop eller ejendele i forbindelse med deltagelse i aktiviteter hos SB
 • Jeg er indforstået med, at sejladsen og færdslen på SB’s båd(e) foretages på mit eget ansvar og jeg påtager mig således den fulde risiko for min deltagelse i sejladsen/Eventen. Jeg bærer selv det fulde ansvar for eventuelle tings- eller personskader, som jeg pådrages i denne forbindelse og fraskriver mig tillige ethvert erstatningskrav overfor SB og dennes medarbejdere, instruktører og operatører mv.  Jeg indestår i øvrigt for at friholde SB fra ethvert erstatningsansvar, som min deltagelse i sejladsen/eventen måtte give anledning til
 • Jeg accepterer, at jeg ikke kan foretage individuelle rettelser eller tilføjelser til ovennævnte tekst, hvorfor der kan ses bort fra sådanne eventuelle håndskrevne ord, tegn eller overstregninger i denne erklæring.

 

Force Majeure
Hvis der opstår en ekstraordinær situation, som er uden for vores kontrol, eller hvor forpligtelsen grundet uforudsete eller udefrakommende begivenheder er blevet usædvanligt byrdefulde for os at opfylde - og som må anskues som force majeure eller hardship – vil vores forpligtelser blive suspenderet. Tidsrammen for suspenderingen vil være så længe den akutte situation varer. Eksempler omfattet af force majeure og hardship er naturkatastrofer, brand, krig, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør, uroligheder, pandemier, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft, myndighedspåbud, sygdomsudbrud, sundhedskriser, epidemier, pandemier, strejke, hvor vi ikke kan holdes ansvarlig.

Foreligger der forbud fra regeringen om, at vi ikke må tilbyde vores ydelse, så vil vi rykke din ydelse til et andet tidspunkt, som naturligvis passer dig.

 

Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.02.2021
 

Kundeanmeldelse:

5stars gul

19-09-2023

Blev undervist på den bedste empatiske…..
Blev undervist på den bedste empatiske og pædagogiske måde af instruktør Johan.
Da jeg ikke kører bil ej heller bryder mig om “fart”, var jeg nok lidt / meget nervøs ved at skulle plane og give båden gas.
Et klap på skulderen og opmuntrende ord gjorde hele forskellen.
Det blev jo sjovt, og certifikatet kom i hus.
Tusind tak for en dejlig dag på vandet.
Speedbåden får vores varmeste anbefalinger.
/ Helle & Bent

Kundeanmeldelse:

5stars gul

17-09-2023

Høj faglighed og kyndig vejledning
Før i dag har jeg aldrig været i nærheden af at styre en speedbåd eller en båd overhovedet… I dag har jeg deltaget i Speedbaaden.dk’s kursus med forberedelse online op til i dag med teoriprøve og praktisk prøve. Jeg kan kun anbefale kurset - der er høj faglighed, kyndig vejledning og en god portion, nødvendig humor
/ Tanja

Kundeanmeldelse:

5stars gul

16-09-2023

De allerbedste anbefalinger til Speedbaaden.dk
Selvstudiet i teori var bygget op af en række meget pædagogiske og let forståelige videoer efterfulgt af test.
Virkeligt godt materiale - her lærte man ikke kun, hvad man skulle sige, men fik baggrund og forklaring relateret til de situationer, man vil stå i.
I søndags gik turen til Amager Strandpark med super undervisning af Johan i den praktiske håndtering af en speedbåd. Johan med imponerende tålmodighed, positivitet og tydelig feedback i alle situationer.
Dagen afsluttet med både teoretisk og praktisk prøve med censor…..nu klar til at sejle😄
De allerbedste anbefalinger herfra.

/ Martin

Kursusadresser

København:
Havkajakvej 14-16
2300 København S
Ved bænkene ved den lille havn i
Amagerstrandpark lidt syd for bunker 5


Køge:
Køge Havn
Bådehavnen 20
4600 Køge


Helsingør:
Helsingør Havn
Nordhavnsvej 8
3000 Helsingør


Frederiksværk:
Havnelinien 19
3300 Frederiksværk

 

Erfaring er guld

Vores instruktører har uddannet mere end 6.000 kursister i speedbådskørekort og duelighedsbeviser
Mange års erfaringer og kompetencer som de giver videre til dig.

miljoe pakning badge 150x150 1 clean ocean logo 250


Copyrighted.com Registered & Protected